Nog een ontwikkelaar voor BioShock 2

In de zomer van 2007 kwam BioShock uit. De game was een groot succes, daarom komt uitgever Take Two met een vervolg die ontwikkeld wordt door 2K Marin en Digital Extremes.

BioShock 2 zal een multiplayer kennen, deze neemt Digital Extremes voor zijn rekening. 2K Marin ontwikkeld de singleplayer. Vandaag is bekendgemaakt dat 2K Marin hulp gaat krijgen. Arkane Studios, die we kennen van Dark Messiah, zal namelijk ook meewerken aan de nieuwe BioShock. Zij zullen gaan helpen bij het design, animatie en de art.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?