Nog een Collector's Edition voor Modern Warfare 2

Uitgevers zijn bang voor Modern Warfare 2. Games worden massaal uitgesteld naar begin 2010 om niet te concurreren met Activision's shooter. Modern Warfare 2 verschijnt op 10 november voor de Xbox 360, PlayStation 3 en PC.

Naast de normale editie, Hardened edition en Prestige edition, komt er nu ook een Veteran Edition. Deze versie heeft de Hardened edition en een standbeeld van Soap MacTavish. De wapens op dit standbeeld zijn ook verwisselbaar. De Veteran Edition gaat voor 120 Pond over de toonbank in het Verenigd Koninkrijk. Een Nederlandse versie is nog niet bekend.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?