Nog dit jaar een onbekende Rare-game in de schappen

Ontwikkelaar Rare, onder meer bekend van Viva Piñata en Banjo-Kazooie, schijnt nog dit jaar met een tot op heden onbekende game te komen. In de laatste nieuwsbrief van de ontwikkelaar werden hints gegeven naar een nieuwe game. Een lezer stelde de vraag of dit te maken had met een nieuwe Viva Piñata-game. Hierop kreeg hij het volgende antwoord:

'The Viva Piñata team is working on a new title that we hope to be able to tell you about soon, and should be in the shops before the end of the year (it's not Banjo)'

Wanneer we weten waar het team van Viva Piñata aan werkt en wanneer de game precies uitkomt, lees je het natuurlijk hier.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?