No More Heroes 2 nog lang niet

No More Heroes is een experimentele game uit de keuken van Killer 7. In de Tokyo Game Show van dit jaar werd er bekendgemaakt dat er een tweede deel aankomt. Het duurt alleen nog even voordat hij daadwerkelijk uitkomt.

Er is nog geen concrete Japanse releasedatum, maar er is wel bekend geworden dat we de game pas in 2010 hier mogen verwachten. De game verschijnt trouwens wel op een bijzondere manier. Er zal namelijk een versie komen met gore en eentje zonder gore.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?