No Doubt naar Rock Band

Rock Band wordt regelmatig aangevuld met nieuwe nummers. Zo kunnen we volgende week een DLC verwachten van No Doubt. Alle nummers van het album Tragic Kingdom zullen namelijk beschikbaar worden gesteld en te downloaden zijn voor slechts €9,25.

No Doubt - Happy Now?
No Doubt - Different People
No Doubt - Hey You
No Doubt - The Climb
No Doubt - Sixteen
No Doubt - You Can Do It
No Doubt - World Go 'Round
No Doubt - End It on This
No Doubt - Tragic Kingdom

De boze bui is dus over. Vorig jaar was de band nog boos op Activision. Activision had namelijk No Doubt avatars gebruikt in Band Hero waarmee mensen nummers kunnen uitvoeren. No Doubt vond dit een virtueel karaoke circus en bovendien hadden ze hiervoor geen toestemming gegeven.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?