Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

NL Charts: GfK gamesverkoopcijfers week 8 van 2013

Het is weer weekend en dat betekend dat we de tien meest verkochte games voor jullie, van week acht, in petto hebben.

Skylanders Giants voor de Nintendo Wii staat weer in de top tien van deze week en wel op een derde plaats. Crysis 3, is op een zevende en achtste plek binnengekomen en op de tiende plek zien we New Super Mario Bros. Wii terug.

Dead Space 3 heeft het helaas nog geen week volgehouden en is deze alweer uit de lijst der lijsten. De rest van de top tien kun je hieronder bekijken.

De gamesverkopen week 8

1. (-) Call of Duty: Black Ops II - PlayStation 3
2. (-) Just Dance 4 - Nintendo Wii
3. (n) Skylanders Giants - Nintendo Wii
4. (3) FIFA 13 - PlayStation 3
5. (4) De Sims: Jaargetijden - pc
6. (5) Call of Duty: Black Ops - Xbox 360
7. (n) Crysis 3 - PlayStation 3
8. (n) Crysis 3
9. (6) Far Cry 3 - PlayStation 3
10. (n) New Super Mario Bros. Wii - Nintendo Wii

(n) = nieuw
(-) = gelijk aan vorige week

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?