NL Charts: GfK gamesverkoopcijfers week 4 van 2008

Vandaag weer de nieuwe stand in de Nederlandse gamecharts. Er zijn geen grote veranderingen, maar hier is toch het lijstje.

Mario en Sonic zijn helemaal naar de top gesneld en bezetten nu de eerste plaats. Mario Galaxy volgt daaronder, evenals drie keer Call of Duty 4. Nieuw in het rijtje zijn Link's Crossbow Training op plaats zes en Zack & Wiki op plaats acht.

De verkoopcijfers van week 4

1. Mario & Sonic at the Olympic Games - Nintendo Wii
2. Super Mario Galaxy - Nintendo Wii
3. Call of Duty 4: Modern Warfare - PlayStation 3
4. Call of Duty 4: Modern Warfare - pc
5. Call of Duty 4: Modern Warfare - Xbox 360
6. Link's Crossbow Training - Nintendo Wii
7. Assassin's Creed - PlayStation 3
8. Zack & Wiki: Quest for Barbaros' Treasure - Nintendo Wii
9. Mario Party 8 - Nintendo Wii
10. Uncharted: Drake's Fortune - PlayStation 3

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?