NL Charts: GfK gamesverkoopcijfers week 31 van 2009

1. Wii Sports Resort (Nintendo Wii)
Vorige week: 1
Aantal weken: 2
Wii Sports Resort is een meeslepend, uitgebreid en actief spel waarin je twaalf uitdagende resort-spellen kunt spelen. Het bevat dezelfde aantrekkingskracht als het oorspronkelijke Wii Sports, dat door miljoenen mensen wordt gespeeld. Wii Sports Resort is eenvoudig te spelen, maar uitgebreid genoeg om zelfs de meest ervaren spelers uit te dagen.

2. De Sims 3 (PC)
Vorige week: 2
Aantal weken: 9
De vrijheid die je als speler in De Sims 3 hebt, zal je inspireren met eindeloze creatieve mogelijkheden en je vermaken met onverwachte verrassende en ondeugende momenten! In De Sims 3 kun je samen met je unieke Sims de open levendige buurt verkennen.

3. Wii Fit (Nintendo Wii)
Vorige week: 4
Aantal weken: 59
Er waren eerder al videogame-accessoires die zich op je voeten in plaats van je handen richtten. Van de Power Pad uit de Nintendo Entertainment System-tijd tot de Dance Dance Revolution-dansmat; allemaal stelden ze spelers wereldwijd in staat de benen te gebruiken voor een actievere spelervaring.

4. Mario Kart (Nintendo Wii)
Vorige week: 3
Aantal weken: 64
De volgende generatie Mario Kart baant zich een nieuwe weg naar de Wii! Nieuwe parkoersen, nieuwe coureurs (waaronder Mii-personages), nieuwe voertuigen en de mogelijkheid om met twaalf spelers te racen via de Nintendo Wi-Fi Connection staan garant voor de ultieme Mario race-ervaring!

5. Pokémon Platinum (Nintendo DS)
Vorige week: 5
Aantal weken: 11
Dit wervelende nieuwe avontuur, gesitueerd in de Sinnoh-regio van de Pokémon-wereld, zit vol nieuwe functies en mogelijkheden. De Wi-Fi Plaza biedt bijvoorbeeld nieuwe manieren om online te spelen via de Nintendo Wi-Fi Connection, terwijl spelers hun meest grootse overwinningen kunnen opslaan in de Vs. Recorder.

6. Mario & Sonic op de Olympische Spelen (Nintendo DS)
Vorige week: RE
Aantal weken: 8
Een aantal van de meest atletische videospelpersonages aller tijden verlaat hun traditionele werelden en gebieden, en betreedt het grootste podium ter wereld: de Olympische Spelen!

7. Mario Kart (Nintendo DS)
Vorige week: 6
Aantal weken: 11
Mario Kart is één van de handelsmerken van Nintendo, en op de DS ontbreekt deze kaskraker dan ook niet. Op het ene beeld van je handheld speel je het spel, terwijl de andere helft wordt gebruikt voor de statistieken en een kaart van de race. Met dit uitdagende race spel ben je de komende tijd wel weer even zoet!

8. Dr. Kawashima's: Brain Training (Nintendo DS)
Vorige week: 7
Aantal weken: 12
"Dr. Kawashima's Brain Training: Hoe oud is jouw brein?" is het nieuwste fenomeen uit Japan voor de Nintendo DS dat de overstap naar Europa waagt. Ben je games die je hersenen niet stimuleren beu en zou je graag je grijze cellen meer trainen, dan is Brain Training je redding. De tests in deze game zijn gemaakt in samenwerking met Dr. Kawashima, een gerenommeerd neurowetenschapper.

9. New Super Mario Bros. (Nintendo DS)
Vorige week: 9
Aantal weken: 14
Het eerste gloednieuwe tweedimensionale platformspel met Mario in de hoofdrol sinds Super Mario World! Voorzien van prachtige 3D-graphics die de klassieke 2D-gameplay ondersteunen, is dit een razendsnel avontuur dat Mario-fans ongetwijfeld juichend over velden, onder water, door kastelen en de lucht in zal voeren.

10. Grand Theft Auto IV (PC)
Aantal weken: 6
The American dream... Iedereen droomt ervan, zo ook Niko Bellic uit Oost-Europa. Wanneer hij van zijn neef Roman een mail krijgt dat hij het goed heeft in Amerika besluit hij de gok te nemen en hij verhuist naar Liberty City. Vervolgens ondervind hij dara meer problemen dan hij had verwacht te vinden in het land van de onbegrensde mogelijkheden...

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?