NL Charts: GfK gamesverkoopcijfers week 3 van 2008

Sinds enige tijd worden ook de Nederlandse gameverkopen bijgehouden. Vanaf vandaag zul je op Gameliner dus ook de laatste verkopen in ons koude kikkerland kunnen volgen. Hier volgen de verkopen van vorige week, week 3, uit de Nederlandse gamecharts.

De verkoopcijfers van week 3/2008

1. (8) Super Mario Galaxy - Nintendo Wii
2. (5) Call of Duty 4: Modern Warfare - PlayStation 3
3. (2) Call of Duty 4: Modern Warfare - Xbox 360
4. (1) Call of Duty 4: Modern Warfare - pc
5. (4) Assassin's Creed - PlayStation 3
6. (-) Mario Party 8 - Nintendo Wii
7. (3) Assassin's Creed - Xbox 360
8. (n) Uncharted: Drake's Fortune - PlayStation 3
9. (n) Mario & Sonic op de Olympische Spelen - Nintendo Wii
10. (7) Grand Theft Auto: San Andreas - PlayStation 2

(n) = nieuw
(-) = gelijk aan vorige week

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?