NL Charts: GfK gamesverkoopcijfers week 28 van 2013

De vijfde week dat The Last of Us voor de PlayStation 3 op de eerste plek staat in de Nederlandse verkooptoptien van afgelopen week.

De nummer twee van deze week is ook erg populair. We hebben het dan over Skylanders Giants. De Wii-versie staat al 36 weken in de toptien. Een game die net iets langer op de lijst staat is Battlefield 3.

De Nintendo 3DS-game, New Super Mario Bros. 2, staat op de tiende positie. De tiende game van vorige week staat deze week op een vijfde plaats. We hebben het dan over Donkey Kong Country Returns 3D voor de Nintendo 3DS.

Gamesverkopen week 28

1. (-) The Last of Us - PlayStation 3
2. (4) Skylanders Giants - Nintendo Wii
3. (2) De Sims 3: Exotisch Eiland - pc
4. (3) FIFA 13 - PlayStation 3
5. (10) Donkey Kong Country - Nintendo 3DS
6. (7) Animal Crossing: New Leaf - Nintendo 3DS
7. (5) Call of Duty: Black Ops II - PlayStation 3
8. (9) Battlefield 3 - PlayStation 3
9. (8) LEGO City Undercover: The Chase Begins - Nintendo 3DS
10. (n) New Super Mario Bros. 2 - Nintendo 3DS

(n) = nieuw
(-) = gelijk aan vorige week

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?