Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

NL Charts: GfK gamesverkoopcijfers week 27 van 2013

De week is weer voorbij en dat betekent traditiegetrouw een nieuwe NL Charts. Hierin hebben we de Nederlandse verkooptoptien van afgelopen week voor je op een rijtje gezet. Deze week is de lijst niet zo spannend. De top vijf is namelijk hetzelfde gebleven als vorige week.

FarCry 3 is deze week op de zesde plek terechtgekomen, aansluitend door Animal Crossing: New Leaf op de zevende plek. De rest van de lijst kun je hieronder vinden.

De gamesverkopen week 27

1. (-) The Last of Us - PlayStation 3
2. (-) De Sims 3: Exotisch Eiland - pc
3. (-) FIFA 13 - PlayStation 3
4. (-) Skylanders Giants - Nintendo Wii
5. (-) Call of Duty: Black Ops II - PlayStation 3
6. (n) FarCry 3 - PlayStation 3
7. (-)Animal Crossing: New Leaf - Nintendo 3DS
8. (10) LEGO City Undercover: The Chase Begins - Nintendo 3DS
9. (-) Battlefield 3 - PlayStation 3
10. (8) Donkey Kong Country - Nintendo 3DS

(n) = nieuw
(-) = gelijk aan vorige week

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?