NL Charts: GfK gamesverkoopcijfers week 25 van 2010

Hier is hij dan eindelijk de NL Charts van afgelopen week. Iets later dan verwacht. Maar het bureau welke de cijfers publiceert lag vermoedelijk op het strand dit weekend.

De gamesverkopen van week 25

1. (-) Super Mario Galaxy 2 - Nintendo Wii
2. (-) Red Dead Redemption - PlayStation 3
3. (-) Red Dead Redemption - Xbox 360
4. (5) Call of Duty: Modern Warfare 2 - PlayStation 3
5. (7) New Super Mario Bros. Wii - Nintendo Wii
6. (4) De Sims 3: Ambities - Pc
7. (6) 2010 FIFA World Cup South Africa - PlaySation 3
8. (n) Call of Duty: Modern Warfare 2 - PlayStation 3
9. (n) Pokémon HeartGold - Nintendo 3DS
10.(-) Pokémon HeartGold - Nintendo 3DS

(n) = nieuw
(-) = gelijk aan vorige week

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?