NL Charts: GfK gamesverkoopcijfers week 18 van 2013

Na een half jaar staat eindelijk Skylanders Giants voor de Nintendo Wii op de allereerste plek op de Nederlandse gameverkooplijst. De tweede plek is voor Dead Island: Riptide, gevolgd door LEGO City Undercover: The Chase Begins voor de Nintendo 3DS.

Call of Duty: Black Ops 2, is drie plekjes opgeschoven. Luigi's Mansion 2, die drie weken lang op de eerste plek heeft gestaan, staat nu op de zesde plaats. De rest van de verkooplijst kun je hieronder bekijken.

De gamesverkopen week 18

1. (5) Skylanders Giants - Nintendo Wii
2. (n) Dead Island: Riptide - PlayStation 3
3. (n) LEGO City Undercover: The Chase Begins - Nintendo 3DS
4. (n) Dead Island: Riptide - Xbox 360
5. (2) Call of Duty: Black Ops II - PlayStation 3
6. (1) Luigi's Mansion 2 - Nintendo 3DS
7. (8) Assassin's Creed III - PlayStation 3
8. (4) Just Dance 4 - Nintendo Wii
9. (n) Assassin's Creed III - Xbox 360
10. (9) FIFA 13 - PlayStation 3

(n) = nieuw
(-) = gelijk aan vorige week

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?