NL Charts: GfK filmsverkoopcijfers week 18 van 2013

Naast muziekverkoopcijfers en gameverkoopcijfers nu ook filmverkoopcijfers van de afgelopen week. Dit zijn net als games en de muziekcijfers de tien beste van de afgelopen week. De rest van de cijfers kun je vinden op de website van GfK.

Deze week twee nieuwkomers in de lijst der lijsten. Life of Pi gaat over een man op zee met wel een heel bijzondere reisgenoot, namelijk een Bulgaarse tijger. De andere film is Les Misérables, een romantische drama.

De filmsverkopen week 18

1. (-) The Hobbit: An Unexpected Journey
2. (n) Les Misérables
3. (n) Life of Pi
4. (8) Het Bombardement
5. (2) Skyfall
6. (4) Intouchables
7. (3) The Game of Thrones - Seizoen 2
8. (13) The Impossible
9. (6) Wreck-It Ralph
10. (9) The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2

(n) = nieuw
(-) = gelijk aan vorige week

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?