Nippon Ichi Software teaset nieuwe game

Nippon Ichi Software teaset een nieuwe game met een website die online is gezet. De website laat nu een bos zien met warme kleuren en verandert iedere dag een beetje tot de bekendmaking.

De Japanse retailer Biccamera had deze nog onbekende game op haar website gezet, voordat het er snel weer vanaf werd gehaald. De informatie is nog wel beschikbaar via een archief. De game staat vermeld als een Switch game genaamd Warui Ousama to Rippa-na Yuusha, dat vertaalt naar The Wicked King and the Noble Hero en deze zou moeten uitkomen op 24 juni. De beschrijving van de game laat zien dat de game over Yuu gaat. Zij wil een held worden om in de voetsporen van haar vader te treden. Haar missie is om de evil overlord te verslaan, maar de overlord is eigenlijk de drakenkoning die haar heeft opgevoed. De game is ontworpen als een prentenboek met handgetekende afbeeldingen en het verhaal van de game wordt voorgelezen.

Warui Ousama to Rippa-na Yuusha komt op 24 juni uit voor de Nintendo Switch.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?