Nioh
  • ONTWIKKELAAR Team Ninja
  • EERSTE RELEASEDATUM 9 februari 2017
  • PLATFORMEN PlayStation 4
  • GAMELINER SCORE

Nioh verkoopt maar liefst 2 miljoen copies

Veel mensen haten zichzelf en vinden het blijkbaar niet erg om keer op keer afgeslacht te worden. Deze mensen spelen onder andere NiOh, een game die het volgens Team Ninja ontzettend goed heeft gedaan.

NiOh heeft namelijk 2 miljoen copies verkocht, iets waar de ontwikkelaar natuurlijk ontzettend trots op is. De game gooide hoge ogen onder critici en spelers, ook onze Peter mocht de game spelen en was zeer enthousiast. Team Ninja heeft dan ook iets neergezet waar het trots op mag zijn. Go team!

onbekend

NiOh is momenteel exclusief beschikbaar voor de PlayStation 4.

BRON Team Ninja

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?