Nioh 2

  • Ontwikkelaar Team Ninja
  • Eerste releasedatum 13 maart 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4
  • Genre Actie, RPG
  • Gameliner score

Nioh 2: The Complete Edition aangekondigd voor pc

Nioh 2: The Complete Edition is aangekondigd voor de pc. Ontwikkelaar Team Ninja en uitgever Koei Tecmo hebben het nieuws bekendgemaakt met een trailer op YouTube en Twitter.

Eerder dit jaar kwam Nioh 2 exclusief uit op de PlayStation 4 en kreeg veel lovende reviews. Nu gaat de rpg ook volgend jaar naar de pc via Steam. Vanaf 5 februari kunnen pc-gamers aan de slag met The Complete Edition. In deze versie wordt 4K Ultra-HD, Ultra wide-screen, HDR monitor en 144Hz ondersteund. Verder is het mogelijk om de muis en keyboard-controls naar eigen wens in te stellen en de game moet op de pc een consistente framerate met 120 frames per seconde. De aankondiging en trailer zijn hieronder te bekijken.

Nioh 2: The Complete Edition komt 5 februari 2021 uit op de pc. Lees hier de review van Philip over de PlayStation 4-versie van de game.

BRON Twitter

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?