Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Nintendo's WiFi Connection deels tegen betaling

Zowel bij de Xbox 360 als bij de PlayStation 3 zijn de online mogelijkheden geliefd. Xbox Live wordt door menig gamer als erg goed ervaren, en het feit dat voor het PlayStation Network niet bètaald hoeft te worden, maakt het voor de meeste gamers ook een fijne online mogelijkheid. Ook Wii-titels kunnen gratis online gespeeld worden, maar tot op heden zijn er maar weinig games die gebruik maken van de WiFi Connection, en tevens werkt het online gamen niet geweldig op de Wii, onder andere door de zogenaamde 'friendcodes'.

Om toch ook een goed online netwerk te kunnen creëren wil Nintendo een deel van de Nintendo WiFi Connection tegen bètaling gaan aanbieden. Dit kondigde Nintendo aan op de Game Developers Conference. Door voor bepaalde diensten bij bepaalde games geld te vragen, hoopt de gigant de online functionaliteiten zodanig te kunnen uitbreiden en aanpassen, dat ook de online dienst van de Wii het gebruiken waard is.

Om consumenten goed te kunnen inlichten, zal Nintendo hoesjes gaan voorzien van blauwe en rode WiFi Connection-logo's, waarbij onder het rode logo de tekst 'Wii Pay & Play' zal staan. Games met het blauwe logo zullen gratis online functionaliteiten hebben, voor de online functies van games met een rood logo zal bètaald moeten worden. Welke games het rode logo zullen krijgen of hoe alles precies in z'n werk zal gaan weten we nog niet, maar zodra er meer bekend is, lees je het hier.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?