Nintendo's laatste verhaal

Wellicht gloort er hoop aan de horizon voor Nintendofans van het eerste uur. De consolegigant wordt regelmatig verweten al enige jaren niet meer met nieuwe franchises op de proppen te zijn gekomen.

Naar nu bekend is geworden heeft Nintendo onlangs de naam 'The Last Story' laten registreren in Japan. Opmerkelijk is dat de naam in het Engels is geregistreerd, omdat Nintendo namen normaal in het Japans laat registreren. Daarom mag worden aangenomen dat het om een titel gaat die wereldwijd gereleased zal worden.

Wat de game verder inhoudt en of het inderdaad om een compleet nieuwe franchise zal gaan is nog niet duidelijk.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?