Gameliner 15 jaar vijftien-daagse

Nintendo zet aantal games op releaselijst

Nintendo heeft voor 2009 een nieuw aantal games gepland, net als iedere andere grote uitgever.

In de eerste helft van 2009 verschijnen de volgende titels:

- Punch Out!!! (Wii)
- Wii Sports Resort (Wii)
- Rhythm Heaven (DS)
- Personal Trainer: Walking (DS)

De volgende titels kunnen we ook nog verwachten in 2009:

- Sin and Punishment 2 (Wii)
- Mario & Luigi 3 (DS)
- Endless Ocean sequel (Wii)
- Trace Memory 2: Gateway of Memory (Wii)

Titels als Pokémon Platinum hebben enkel een datum in Amerika gekregen en de nieuwe Kirby staat vooralsnog alleen gepland voor Japan.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

TAGS

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?