Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Nintendo wint tweede Emmy Award

Tweemaal op rij heeft Nintendo een Emmy Award voor 'innovation in gaming engineering' gewonnen tijdens de jaarlijkse Technological & Engineering Emmy Awards in Las Vegas.

Vorig jaar wist Nintendo ook al twee Emmy Awards in de wacht te slepen voor de uitvinding van de D-pad (vierpunttoets), ditmaal worden ze bekroond op de motion sensorbesturing van de Nintendo Wii. Ook werd het touch screen van de Nintendo DS genoemd als één van de redenen waarom Nintendo in de prijzen valt.

Is volgend jaar de Wii-Balance aan de beurt?

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?