Nintendo Wii wordt stuk kleurrijker

Als je tegenwoordig een Nintendo DS wil kopen ben je al veel langer bezig dan voorheen. Er zijn ook zo veel verschillende kleuren om uit te kiezen. Helaas is de keuzemogelijkheid van de Nintendo Wii veel kleiner, maar hier komt verandering in. Nintendo is namelijk bezig met het maken van verschillende kleuren voor de Nintendo Wii.

Helaas zullen er niet veel verschillende kleuren gaan verschijnen. Voorlopig zijn alleen de kleuren rood en zwart bevestigd en misschien komen er nog wel meer kleuren uit. Nintendo brengt namelijk altijd al meerdere kleuren uit voor hun apparaten dus hoogstwaarschijnlijk ook voor de Nintendo Wii.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?