Nintendo Wii krijgt ook een karaokegame

Nintendo krijgt nu ook eindelijk hun eigen karaokegame. Microsoft en Sony zullen binnenkort dus niet meer de enige zijn met een karaokegame. Nordic Games wil namelijk graag We Sing voor de Nintendo Wii ontwikkelen.

Met We Sing zul je de mogelijkheid krijgen om met vier microfoons tegelijk een liedje te zingen. Daarbij zal de game 30 nummers bevatten. Nordic Games heeft echter nog niet bekendgemaakt welke nummers dit zullen zijn, maar we weten wel dat de game eind dit jaar verschijnt.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?