Nintendo Wii krijgt nieuwe Pokémon-game

Vandaag heeft Nintendo Japan officieel een nieuwe Pokémon-game voor de Nintendo Wii aangekondigd, genaamd Poképark. Nintendo Japan heeft echter nog geen releasedatum weten te bevestigen.

Nintendo Japan heeft wel bekendgemaakt dat we in Poképark als Pikachu ronddwalen in een park vol Pokémon en verschillende minigames moeten oplossen. We zullen echter nog even moeten wachten om meer over de game te weten te komen. Houd Gameliner dus goed in de gaten voor meer info.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?