Nintendo Wii krijgt een zwart jasje

Hij is straks zwart en niet alleen wit van kleur, een apparaat voor je plezier om te ontsnappen aan alle sleur. Hij is nieuw en zal in Europa op 20 november in de winkel verschijnen om dan hoogstwaarschijnlijk onder je tv te verdwijnen.

Weet je al waarover ik het heb vandaag? Lees dan goed, want misschien wil je hem wel graag. Het is de Nintendo Wii in de nieuwe kleur zwart in plaats van wit, nu maar hopen dat je nog geen Wii bezit. Want zeg nu zelf, zwart is toch best een vette kleur en wellicht past het beter bij je interieur. Als je me niet gelooft, hieronder kun je een foto zien, is het iets voor jou misschien?

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?