Nintendo werkt samen met Amerikaanse Hartstichting

Nintendo is een samenwerking aangegaan met de Amerikaanse Hartstichting, American Heart Association, wat betekent dat games als Wii Fit Plus en Wii Sports Resort worden voorzien van stempel ter goedkeuring.

Op de website van de Amerikaanse Hartstichting vinden we het volgende terug:

The two organizations come from different worlds but share the common goal of helping consumers discover how active-play video games contribute to healthy living.

Naast de aankondiging van de samenwerking ging er ook het gerucht rond dat Nintendo vandaag bij deze presentatie de Vitality Sensor zou laten zien. Dit is niet gebeurd, dus moeten we nog een maandje wachten voordat we deze accessoire straks op de E3 kunnen zien.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?