Nintendo werkt aan oplossing voor tijdsklok eShop

Nintendo's eShop lag een tijdje geleden even onder vuur nadat bleek dat er een tijdsklok op 18+-games in de eShop stond. Deze spellen konden alleen tussen 23:00 en 03:00 's nachts gedownload worden vanwege een Duitse wet.

Niemand is hier blij mee en in een podcast van het Official Nintendo Magazine liet de Japanse uitgever weten dat zij hard aan het werk zijn om hier een goede oplossing voor te vinden. Het is niet bekend wanneer de oplossing er zal zijn, maar de uitgever doet er alles aan om deze onhandige tijdklok voor de andere Europese landen uit de weg te ruimen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?