Nintendo werkt aan een nieuwe console

Tijdens de BAFTA Awards afgelopen donderdagavond heeft Shinya Takahashi, onderbaas bij Nintendo, aan de BBC laten weten dat ze alweer druk bezig zijn met het bouwen van een nieuwe console. Het antwoord kwam op de vraag of hij verrast is door het enorme succes van de Nintendo Switch.

Mr. Takahashi is verantwoordelijk voor Nintendo's Entertainment Planning & Development en werkt al bij de Japanse consolegigant sinds 1989. Hij is onder andere verantwoordelijk voor het maken van de games voor de huidige console/handhelds en de nieuwe generatie. Het is onduidelijk of Nintendo binnenkort alweer verschijnt met een opvolger voor de Nintendo Switch, of dat we nog wel een tijdje vooruit kunnen met de Nintendo Switch.


Bron: BBC

Nintendo was op de BAFTA Awards aanwezig omdat ze in de prijzen vielen in de categorieën: Game Design en Family voor de game Super Mario Odyssey. The Legend of Zelda: Breath of the Wild heeft gewonnen in de categorie Game Innovation. Hij laat weten dat Nintendo gamers graag proberen te verrassen en ze altijd op zoek zijn naar nieuwe console hardware.

BRON BBC
TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?