Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Nintendo viert dertigste verjaardag Kirby

Kirby is jarig en dat moet natuurlijk groots gevierd worden. Het is dan ook niet gek dat Nintendo uit wil pakken voor de dertigste verjaardag van de roze blob.

Gisteren werd natuurlijk de releasedatum voor Kirby and the Forgotten Land bekendgemaakt, maar dat is nog niet waar de feestelijkheden rondom Kirby ophouden. Kirby wordt dit jaar namelijk dertig jaar. Kirby's Dream Land werd namelijk in Japan op de Game Boy uitgebracht op 27 april in 1992. Deze bijzondere leeftijd kan natuurlijk niet voorbijkomen zonder het te vieren. Nintendo heeft daarom aangegeven dat we dit jaar een aantal verrassingen rondom Kirby's verjaardag kunnen verwachten. Zo heeft Nintendo alvast een gratis wallpaper vrijgegeven. Dat is echter niet het enige cadeau dat we van Nintendo krijgen. Volgens de tweet van Nintendo kunnen we binnenkort nog veel meer verwachten.

Nintendo maakt gauw meer bekend over de festiviteiten rondom Kirby's dertigste verjaardag.

BRON Nintendo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?