Nintendo verlaagt voorlopig geen prijzen

De grote baas van Nintendo in Groot Brittannië, David Yarnton, heeft op de E3 gezegd dat we voorlopig geen prijsverlaging van de Nintendo Wii hoeven te verwachten. Ook is het nog maar de vraag of de Britse prijs van 179 pond in 2010 wel omlaag gebracht zal worden.

No, we've no plans. Nintendo doesn't like selling products at a loss. We've been round for quite a long time and we're a very successful company. It depends on the currency exchange - we can't make any predictions there.
Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?