Nintendo Switch zit op de helft van zijn levenscyclus

Geplaatst: 22 december 2020 12:45

De Nintendo Switch bevindt zich op dit moment in het midden van zijn levenscirkel. Dat heeft Nintendo America-president Doug Bowser gezegd in een uitgebreid interview met Polygon.

Bijna vier jaar geleden kwam de Nintendo Switch wereldwijd uit. De hybride console heeft een goed jaar achter de rug met goede verkoopcijfers en Doug Bowser zegt dat Nintendo voorlopig nog niet klaar is met de Nintendo Switch. Volgens de Nintendo-baas bevindt de console zich op dit moment in het midden van zijn levenscirkel. Volgens Bowser heeft de Japanse gamegigant meerdere projecten gepland staan voor 2021 en de jaren erna. Of er nog een nieuwe versie van de Nintendo Switch uit gaat komen, zoals de Nintendo Switch Pro waar al langere tijd geruchten over rondgaan, kon Doug Bowser geen uitspraak doen.

onbekend

De Nintendo Switch kwam 3 maart 2017 uit.

Bron: Polygon

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord