Dark Souls Remastered

  • Ontwikkelaar FromSoftware
  • Eerste releasedatum 25 mei 2018
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Actie, RPG
  • Gameliner score -

Nintendo Switch-versie van Dark Souls Remastered uitgesteld

Slecht nieuws voor de mensen die vol verwachting uitkeken naar de Nintendo Switch-versie van Dark Souls Remastered. Bandai Namco heeft aangekondigd dat de game wordt uitgesteld.

Opvallend is dat het enkel gaat om de versie die naar Nintendo's console gaat komen. De versies voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One komen gewoon nog op 25 mei. Volgens de uitgever is het uitstel nodig om de kwaliteit op de Switch te kunnen bewaken.

onbekend

Dark Souls Remastered moet nu ergens "eind van de zomer" naar de Switch komen. Helaas betekent dat ook dat we even moeten wachten op de bijbehorende amiibo, Solaire of Astora. Deze komt namelijk, logischerwijs, tegelijk met de release voor de console.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?