Nintendo Switch ontvangt een kleine prijsverlaging

Heb je nog geen Nintendo Switch in huis? Dan is nu misschien wel het perfecte moment om de hybride console van Nintendo in huis te halen.

De Nintendo Switch lanceerde met een prijskaartje van 330 euro in Nederland. Dat leek toen al aan de prijzige kant. Echter bleef een prijsverlaging uit. Met de introductie van de Nintendo Switch Lite in 2019 kwam er pas een goedkopere optie op de markt. Echter beschikte het Lite-model niet over de mogelijkheid om de console op een tv-scherm aan te sluiten. Nu, twee jaar na de release van de Nintendo Switch Lite, zakt de 'gewone' Nintendo Switch ook in prijs. Het gaat om de standaardvariant met de dock. De adviesprijs daalt met een schamele dertig euro. Daarmee beschikt de Nintendo Switch nu over een prijskaartje van 299,99 euro. De prijsverlaging heeft te maken met de veranderde wisselkoersen en de aankondiging van het Nintendo Switch OLED-model.

Nintendo Switch prijs

Je kunt op dit moment al een Nintendo Switch voor 299,99 euro halen. Wacht je liever op het OLED-model? Dan moet je nog even geduld hebben. Die verschijnt namelijk op 8 oktober.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?