Nintendo Switch ontvangt een kleine prijsverlaging

Geplaatst:
Aangepast: 13 september 2021 20:00

Heb je nog geen Nintendo Switch in huis? Dan is nu misschien wel het perfecte moment om de hybride console van Nintendo in huis te halen.

De Nintendo Switch lanceerde met een prijskaartje van 330 euro in Nederland. Dat leek toen al aan de prijzige kant. Echter bleef een prijsverlaging uit. Met de introductie van de Nintendo Switch Lite in 2019 kwam er pas een goedkopere optie op de markt. Echter beschikte het Lite-model niet over de mogelijkheid om de console op een tv-scherm aan te sluiten. Nu, twee jaar na de release van de Nintendo Switch Lite, zakt de 'gewone' Nintendo Switch ook in prijs. Het gaat om de standaardvariant met de dock. De adviesprijs daalt met een schamele dertig euro. Daarmee beschikt de Nintendo Switch nu over een prijskaartje van 299,99 euro. De prijsverlaging heeft te maken met de veranderde wisselkoersen en de aankondiging van het Nintendo Switch OLED-model.

Je kunt op dit moment al een Nintendo Switch voor 299,99 euro halen. Wacht je liever op het OLED-model? Dan moet je nog even geduld hebben. Die verschijnt namelijk op 8 oktober.

Bron: My Nintendo Store
Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord