Nintendo Switch NES games speelbaar met speciale NES controllers

Geplaatst:
Aangepast: 14 september 2018 11:49

Goed nieuws voor de gamers van de oude stempel. De NES-games die gepaard komen met Nintendo Switch Online zijn namelijk speelbaar met speciale NES controllers!

De originele Nintendo heeft flink wat goede games op diens naam staan. Super Mario Bros., The Legend of Zelda, Dr. Mario en Donkey Kong zijn slechts enkele voorbeelden. Op 19 september lanceert de online dienst van Nintendo en vanaf dat moment zijn abonnementhouders in staat om twintig NES-games te spelen. Nu kan dat dus met speciale draadloze NES-controllers. De draadloze controllers komen in een doosje met twee controllers per stuk en moeten je zo'n 60 piek gaan kosten. De controllers moeten kort na de lancering van Nintendo Switch Online verkrijgbaar zijn.

Bron: Nintendo
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord