Nintendo Switch NES games speelbaar met speciale NES controllers

Goed nieuws voor de gamers van de oude stempel. De NES-games die gepaard komen met Nintendo Switch Online zijn namelijk speelbaar met speciale NES controllers!

De originele Nintendo heeft flink wat goede games op diens naam staan. Super Mario Bros., The Legend of Zelda, Dr. Mario en Donkey Kong zijn slechts enkele voorbeelden. Op 19 september lanceert de online dienst van Nintendo en vanaf dat moment zijn abonnementhouders in staat om twintig NES-games te spelen. Nu kan dat dus met speciale draadloze NES-controllers. De draadloze controllers komen in een doosje met twee controllers per stuk en moeten je zo'n 60 piek gaan kosten. De controllers moeten kort na de lancering van Nintendo Switch Online verkrijgbaar zijn.

BRON Nintendo

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy WijnbergAls het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?