Nintendo Switch Lite krijgt koraalroze kleur

De Nintendo Switch Lite krijgt binnenkort een nieuwe kleur. De vierde basiskleur voor de handheld console wordt koraalroze.

Afgelopen zomer werd de Nintendo Switch Lite aangekondigd. Deze kleinere handheld-only variant van de Nintendo Switch kwam in september uit en was beschikbaar in drie basiskleuren en een Speciale Pokémon Nintendo Switch Lite. Nintendo heeft nu echter onthuld dat er volgende maand een nieuwe kleur bijkomt. Deze kleur is koraalroze en past dan ook perfect bij de lente. De nieuwe kleur Nintendo Switch Lite verschijnt op 20 maart in Japan, gelijktijdig met de release van Animal Crossing: New Horizons.

De koraalroze Nintendo Switch Lite verschijnt op 20 maart in Japan en en op 3 april in Amerika. Over een Europese release is momenteel nog niets bekend.

BRON Nintendo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?