Nintendo Switch Lite krijgt een langere batterijduur dan de normale Nintendo Switch

Geplaatst:

De Nintendo Switch Lite krijgt een langere batterijduur. Langer dan de normale Nintendo Switch. Dit heeft Nintendo bevestigd in een gesprek met The Verge.

De Nintendo Switch Lite werd onlangs door Nintendo aangekondigd en er begint steeds meer informatie over het kleinere en goedkopere handheld console naar buiten te komen. Zo vertelde de Japanse gamegigant in gesprek met het tech-platform, The Verge, dat de Lite precies dezelfde specificaties als de normale Nintendo Switch gaat krijgen. De Nintendo Switch Lite gaat echter door een betere chipverdeling een langere batterijduur krijgen. Hoeveel langer de nieuwe batterijduur precies gaat worden wilde Nintendo nog niet bekendmaken.

De Nintendo Switch Lite is vanaf 20 september wereldwijd beschikbaar.

Bron: The Verge

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord