Nintendo Switch Lite krijgt een langere batterijduur dan de normale Nintendo Switch

De Nintendo Switch Lite krijgt een langere batterijduur. Langer dan de normale Nintendo Switch. Dit heeft Nintendo bevestigd in een gesprek met The Verge.

De Nintendo Switch Lite werd onlangs door Nintendo aangekondigd en er begint steeds meer informatie over het kleinere en goedkopere handheld console naar buiten te komen. Zo vertelde de Japanse gamegigant in gesprek met het tech-platform, The Verge, dat de Lite precies dezelfde specificaties als de normale Nintendo Switch gaat krijgen. De Nintendo Switch Lite gaat echter door een betere chipverdeling een langere batterijduur krijgen. Hoeveel langer de nieuwe batterijduur precies gaat worden wilde Nintendo nog niet bekendmaken.

Nintendo Switch Lite8

De Nintendo Switch Lite is vanaf 20 september wereldwijd beschikbaar.

BRON The Verge

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien MauritszJolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?