Nintendo Switch Lite aangekondigd

De Nintendo Switch Lite is zojuist aangekondigd door Nintendo. De Japanse gamegigant heeft de nieuwe Switch console middels een video op hun YouTube-kanalen bekendgemaakt.

De Nintendo Switch Lite is een kleinere versie van de Nintendo Switch en is gericht op handheld gaming. Yoshiaki Koizumi, een producent van Nintendo en algemeen directeur van de afdeling Entertainment Planning & Development, legt in een korte videopresentatie de verschillen tussen de Nintendo Switch en de Nintendo Switch Lite uit. Zo kan je met de Nintendo Switch Lite de games niet op de televisie spelen. Ook heeft de Switch Lite geen geen Joy-Cons, waardoor je voor games zoals 1-2 Switch een extra set controllers moet aanschaffen om ze te kunnen spelen. Je kan de volledige videopresentatie hieronder bekijken.

De Nintendo Switch Lite is vanaf 20 september wereldwijd beschikbaar.

BRON YouTube

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?