Nintendo Switch krijgt set groene Joy-Cons

Wie fan is van de Nintendo Switch en groen een toffe kleur vindt, zit gebakken. Binnenkort verschijnen er groene Joy-Cons voor de hybride console van de Japanse gamegigant.

Er lijkt maar geen einde te komen aan de ontwikkelingen rondom de Nintendo Switch. Vorige week werd bekend dat de de batterij van de 'nieuwe' Nintendo Switch twee keer zo lang meegaat. Bezoekers van de Amerikaanse webwinkel Bestbuy hebben nu de mogelijkheid om groene Joy-Cons voor te bestellen. Het gaat hier om officiële Nintendo gelicenseerde Joy-Cons, die vanaf 27 oktober beschikbaar worden op het Amerikaanse contintent. Dit is een paar dagen voordat Luigi's Mansion 3 voor de Switch verschijnt.

Groene JoyCons

De groene Joy-Cons zijn vooralsnog nog niet aangekondigd voor Europa.

BRON Bestbuy

Over auteur Delano Seliman

Delano SelimanOnze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan werkt ‘ie keihard aan zijn eigen bedrijf Stageup.nl. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?