World of Final Fantasy Maxima

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 6 november 2018
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre RPG
  • Gameliner score -

Nintendo Switch krijgt binnenkort acht games van Final Fantasy

Vraag jij je ook af wat je in 2019 moet doen? Nou ik niet meer, want er komen maar liefst acht games binnen de Final Fantasy-franchise naar de Nintendo Switch!

Vandaag verschijnt de eerste al. Final Fantasy XV Pocket Edition moet namelijk vandaag beschikbaar zijn in de eShop. Daar houdt het echter niet op want in 2019 komen er HD-remasters van Final Fantasy 7, Final Fantasy 9, Final Fantasy 10, Final Fantasy 10-2 en Final Fantasy 12: The Zodiac Age naar de Nintendo Switch. Op 6 november verschijnt ook de Chibi-variant van FF, World of Final Fantasy Maxima, naar de Switch. En alsof dat niet genoeg was, komt ook nog deze winter Chocobo's Mystery Dungeon Every Buddy! naar de Switch! Zo dan zijn we in ieder geval wel even zoet.

BRON Nintendo

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?