Nintendo reageert op probleem met Joy-Cons

Geplaatst:
Aangepast: 23 juli 2019 22:27

Er stromen al enige tijd klachten binnen over de Joy-Cons van de Nintendo Switch, maar Nintendo is daar tot op heden nooit op ingegaan. Tot nu. Vandaag heeft het bedrijf toch van zich laten horen.

Niet geheel toevallig werd gisteren nog bekendgemaakt dat er plannen zijn Nintendo aan te klagen voor het drifting probleem van de Joy-Cons. Veel gamers ervaren dat de Joy-Cons uit zichzelf bewegen, zonder dat de gamer deze aanraakt. Het heeft lang op zich laten wachten, maar Nintendo heeft nu dan toch de stoute schoenen aangedaan en gereageerd op het euvel. Tegenover Kotaku laat Nintendo weten dat zij consumenten adviseren naar de supportpagina op hun website te gaan, wanneer ze problemen ondervinden.

Het lijkt er op dat het Nintendo te heet onder de voeten werd en dat consumenten nu toch met hun klachten bij Nintendo terecht kunnen.

Bron: Kotaku
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord