Nintendo pronkt met indrukwekkende cijfers

Aangezien we het einde van het eerste fiscale kwart hebben bereikt, besloot Nintendo eens te gaan pronken met hun cijfers. En die zijn heel indrukwekkend te noemen. De uitgever heeft namelijk bekendgemaakt dat hun game Wii Sports tot nu toe al bijna vijftig miljoen keer is verkocht. De teller staat nu even stil op 47.62 miljoen. Een ongelofelijke prestatie, en daarbij komen nog de 17.39 miljoen van Mario Kart en 21.82 miljoen voor Wii Fit.

Uiteraard heeft Wii Sports het voordeel dat het in sommige landen (waaronder Nederland) is gebundeld met de console zelf, maar toch blijft het een groot aantal. Wii Fit heeft dit voordeel dan weer niet, en weet toch de grens van twintig miljoen te overschrijden. Mag ik drie hoeraatjes voor Nintendo?

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?