Nintendo presenteert de Nintendo Zii

De titel is wat suggestief, maar toch lijkt Nintendo plannen te hebben met de naam 'Zii'. Naar nu blijkt heeft Nintendo deze naam op 30 oktober van dit jaar laten registreren.

Vooralsnog is niet bekend om wat voor een product het hier gaat. Zo ontkent Nintendo in alle toonaarden te werken aan een Wii HD. Bovendien worden wel vaker namen geregistreerd die uiteindelijk nooit gebruikt worden.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?