Nintendo Power geeft nieuwe scores

Het Amerikaanse tijdschrift Nintendo Power heeft in de nieuwe uitgave scores gegeven aan games die we binnenkort kunnen verwachten. Opvallend daarbij is dat de nieuwe Prince of Persia hoog scoort met een 8. Ook zijn er nieuwe games met een lage score. Het gaat hierbij om Attack of the Movies 3D en Pirates Plundarr.

Zie hieronder de volledige lijst met scores:
Prince of Persia: The Forgotten Sands: 8.0
Dementium II: 8.0
Sam & Max: Beyond Time and Space: 8.0
Trauma Team: 8.0
Picross 3D: 7.5
All Star Karate: 7.0
Attack of the Movies 3D: 4.0
Pirates Plundarrr: 4.0

Prince of Persia: The Forgotten Sands verschijnt 20 mei. Zie hier nieuwe beelden.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?