Mario Kart Wii

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 1 april 2008
  • Platformen Nintendo Wii
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Nintendo ontkent geruchten rondom Mario Kart Wii

Een gamemagazine beweerde nieuwe informatie te hebben over de nieuwe Mario Kart voor de Wii. Het magazine meldde dat er 32 parcoursen waren, waarvan de helft helemaal nieuw en de andere helft oude favorieten.

Het magazine beweerde ook dat Baby Peach en Boo als speelbare karakters in de game zouden zitten. Ook beweerde ze dat snaking (het heen en weer slippen met je kart, of het door de bocht slippen) weer in de game zal zitten. Volgens het magazine zouden ook de controlls hetzelfde zijn als in de game Excite Truck.

Maar Nintendo beweert niks naar buiten te hebben gebracht over deze game. Nintendo zegt wel met het gamemagazine gesproken te hebben, maar geen informatie over de game te hebben losgelaten.

Wat we wel zeker weten over de game is dat het werkt met het nieuwe Wii racestuur, je met twaalf man online kunt en dat er motors in het spel zitten. Je hoeft dus niet meer alleen op een kart te racen. De game staat gepland voor Q2 dit jaar.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?