Nintendo onthult speciale Fortnite Joy-Cons

Geplaatst:
Aangepast: 17 maart 2021 10:32

Nintendo heeft weer een speciale nieuwe set Joy-Cons onthuld. Deze speciale Joy-Cons hebben alles te maken met het immens populaire Fortnite.

Tegenwoordig is Fortnite niet meer weg te denken uit het hedendaagse gamelandschap. Inmiddels is Fortnite al toe aan haar zesde seizoen. Naast dit heuglijke nieuws, heeft Nintendo ook goed nieuws voor Fortnite-fans. De Japanse consolegigant heeft namelijk een speciale set Joy-Cons onthuld die geheel in Fortnite-stijl zijn vormgegeven. De speciale Joy-Cons komen in een set van een gele en een blauwe Joy-Con. Daarnaasst krijg je er ook 500 V-Bucks bij en een speciale code voor in-game cosmetics. Vorig jaar kondigde Nintendo een speciale Fortnite special edition Nintendo Switch-bundel aan. Hierbij is de linker Joy-Con blauw en de rechter Joy-Con geel. Bij de nieuwe standalone Joy-Cons is de kleurstelling precies andersom.

De Joy-Con Fortnite Fleet Force Bundle is vanaf 4 juni verkrijgbaar.

Bron: Nintendo
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fortnite

Series

-

Uitgever

Epic Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

25 juli 2017

Ontwikkelaar

Epic Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord