Nintendo onthult Animal Crossing Switch model

Geplaatst:
Aangepast: 31 januari 2020 11:07

Nintendo onthult een nieuw Animal Crossing Switch model. Deze gelimiteerde editie van de console komt volgende maand uit.

Voor de aankomende release van Animal Crossing: New Horizons heeft Nintendo een wel hele bijzondere Switch onthuld. Deze nieuwe Switch is namelijk geheel in Animal Crossing-stijl. De Animal Crossing Nintendo Switch heeft twee Joy-Cons in pastelkleuren en heeft een ontwerp van Tom Nook en zijn neefjes in flat design op het dock geprint. Het ziet er overigens naar uit dat er verder geen andere Nintendo Switch-modellen uit gaan komen. In een financiële briefing had Nintendo namelijk aangegeven geen plannen te hebben om een nieuwe Switch op de markt te brengen. Hier gingen afgelopen zomer flink wat geruchten over rond, maar er was geen bewijs voor het bestaan van de Nintendo Switch Pro.

De Animal Crossing Nintendo Switch verschijnt 13 maart 2020 in Amerika. Hopelijk is dit model straks ook in Nederland verkrijgbaar.

Bron: Nintendo
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord