Nintendo niet in Leipzig

Tijdens de Leipzig Game Convention, waar gemiddeld zo'n 185.000 mensen op af komen, zal Nintendo niet aanwezig zijn aldus een recent persbericht. Of ze in 2009 aanwezig zullen zijn in Keulen is nog niet bekend.

Nintendo heeft besloten zich na E3 zich vooral te richting op de zeer effectieve roadshows en de eveneens populaire lokale shows.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?