The Conduit

  • Ontwikkelaar High Voltage Software
  • Eerste releasedatum 10 juli 2009
  • Platformen Nintendo Wii
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Nintendo mogelijke uitgever van The Conduit?

Nintendo heeft The Conduit (van ontwikkelaar High Voltage) opgepikt in de line-up voor de Penny Arcade Expo (PAX) in de Verenigde Staten. PAX is een driedaags gamesfestival wat te vergelijken is met de Gameplay van afgelopen jaren. Betekent dit dan ook dat The Conduit gaat worden uitgegeven door Nintendo?

Op de afgelopen E3 gaf High Voltage al aan een uitgever te zoeken voor hun futuristische first-person-shooter voor de Wii, die zich afspeelt in Washington DC en waarin buitenaardse wezens de stad willen overnemen. Nadat zij ook meerdere keren in de prijzen waren gevallen op de E3 lijkt het erop dat Nintendo nu genoeg vertrouwen heeft in deze game.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?