Nintendo lanceert budgetlijn

Al bij de lancering van de Nintendo Wii werd er gesproken over een mogelijke budgetlijn voor de Wii, maar Nintendo hielt de lippen stijf op elkaar. Tot vandaag, want in Japan is zojuist vandaag de budgetlijn voor de Nintendo Wii gelanceerd. De budgettitels zijn vanaf 25 februari van dit jaar verkrijgbaar.

Het unieke aan deze budgetlijn is dat de gebruikers in Japan bepalen welke titels in de budgetlijn komen. De volgende titels verschijnen in de budgetlijn van Nintendo.

• 428 ~Fuusa Sareta Shibuya de~ (Platinum)
• Muramasa: The Demon Blade (Gold)
• ARCRISE FANTASIA (Silver)
• Family Ski: World Ski & Snowboard (Silver)
• ONE PIECE Unlimited Cruise Episode One Nami ni Yureru Hihou (Silver)
• Tales of Symphonia: Dawn of the New World (Bronze)
• Dragonball Z Sparking! METEOR (Bronze)

De verschillende metaalplaten duiden de hoogte van de waardering aan. Sommige titels zijn niet erg bekend hier in het westen, maar in Japan wel. Wanneer Nintendo Europa met een budgetlijn komt is nog niet bekend.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?