Nintendo koopt Next Level Games

Geplaatst: 5 januari 2021 17:55
Aangepast: 5 januari 2021 17:55

Nintendo koopt ex-partner en gameontwikkelaar Next Level Games op. De makers van onder andere Luigi's Mansion 3 vallen nu onder het beleid van Nintendo.

De eigenaren van Next Level Games waren op zoek naar een nieuwe topman, ze gingen de boel namelijk verkopen. Nintendo heeft toen toegeslagen en nu valt Next Level Games onder de first party line-up van de Japanse gamegigant. De deal wordt waarschijnlijk rondgemaakt op 1 maart 2021, mits alles spoedig volgens de regels kan verlopen. Next Level Games heeft in het verleden al vaker met Nintendo samen gewerkt aan bijvoorbeeld Super Mario Strikers. Bekijk hier de review van Luigi's Mansion 3, Next Level Games' laatste game voor de Nintendo Switch.

Welke games wil jij zien van Next Level Games? Laat het vooral weten in het reactieveld.

Bron: Nintendo
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord